Zonnepanelen Dakenstroom niet kwetsbaar voor sabotage!

8 augustus 2022

Wij krijgen van enkele leden de vraag of de geïnstalleerde zonnepanelen van Dakenstroom kwetsbaar zijn voor sabotage op afstand.

Lees meer >

Verlaging energiebelasting

26 november 2021

Om de huidige hoge energieprijzen te compenseren heeft het kabinet besloten om de energiebelasting op elektriciteit met ingang van 2022 te verlagen.

Lees meer >

Nieuwe regeling

1 november 2021

Vanaf 1 april 2021 is de postcoderoos regeling van een fiscale- naar een subsidieregeling omgezet. Leden die zich vóór 19 november 2021 hebben ingeschreven vallen onder de “oude” regeling.

Lees meer >

Meer weten? Kom naar de online informatiebijeenkomst

11 februari 2021

Wilt u liever een persoonlijke uitleg over Zonnecoöperatie Dakenstroom en het lidmaatschap? Sluit dan aan bij onze online informatiebijeenkomst.

Lees meer >

U kunt zich weer inschrijven!

10 februari 2021

U kunt lid worden en daardoor financieel voordeel krijgen. De beschikbare panelen die in 2020 gelegd zijn waren in 1 week uitverkocht! In 2021 gaan we via Dakenstroom weer enkele duizenden zonnepanelen leggen. U kunt zich weer inschrijven om deel te nemen.

Lees meer >

Informatie betreft uw lidmaatschap

11 december 2020

U bent sinds kort lid van Zonnecoöperatie Dakenstroom. Meer informatie over uw lidmaatschap vindt u hier.

Lees meer >

Succesvolle bijeenkomsten

12 oktober 2020

In de periode van 22 september tot en met 6 oktober zijn er vijf informatiebijeenkomsten gehouden. Tijdens de bijeenkomsten is Zonnecoöperatie Dakenstroom verder toegelicht, maar was er vooral ruimte voor het stellen van vragen.

Lees meer >

Persbericht: Zonnig voordeel voor huurders van Casade

1 oktober 2020

In Dakenstroom werken verschillende partijen samen. De eerste daken zijn inmiddels vervangen en sinds 19 september kunnen huurders lid worden van Zonnecoöperatie Dakenstroom. Leden krijgen tot 2035 korting op hun energiebelasting.

Lees meer >

We zijn live! Meld u aan

19 september 2020

Heeft u zich nog niet aangemeld? Wacht niet te lang. Met het aantal zonnepanelen dat we dit jaar zéker leggen, kunnen zo’n 1.200 huurders lid worden.

Lees meer >

Huurdersbelangenorganisatie staat volledig achter initiatief

17 september 2020

De huurdersbelangenorganisatie Stichting Samenwerkende Huurdersorganisaties Casade (Stichting SHC) werkte samen met Dakenstroom aan het project en de oprichting van Zonnecoöperatie Dakenstroom. Zij staan dan ook volledig achter het initiatief.

Lees meer >

Kom naar één van onze bijeenkomsten

10 september 2020

Wilt u liever een persoonlijke uitleg over Zonnecoöperatie Dakenstroom en het lidmaatschap? Kom dan naar één van de volgende informatiebijeenkomsten.

Lees meer >

Vanaf 19 september kunt u lid worden!

8 september 2020

Alle huurders hebben van Casade een brief ontvangen over Zonnecoöperatie Dakenstroom. Zonnecoöperatie Dakenstroom is een vereniging met zonnepanelen op daken van Casade. Als huurder van Casade kunt u lid worden van deze vereniging. U krijgt dan tot 2035 korting op uw energiebelasting.

Lees meer >

Deze woningen kregen al een nieuw ‘Dakenstroom’dak

31 augustus 2020

Deze woningen kregen al een nieuw ‘Dakenstroom’dak. Hierbij zijn de daken voorzien van zonnepanelen of een groen dak.

Lees meer >

Woningen duurzaam door programma Dakenstroom

10 augustus 2020

In de komende jaren vervangt Casade honderden schuine daken door een nieuw, goed geïsoleerd dak. Die daken leggen we vol met zonnepanelen. U kunt profiteren van de duurzaam opgewekte zonne-energie.

Lees meer >

Zonnecoöperatie Dakenstroom is opgericht!

25 oktober 2019

Zonnecoöperatie Dakenstroom is opgericht, u kunt zich vanaf 19 september aanmelden!

Lees meer >

Met ‘Dakenstroom’ klaar voor de toekomst

24 oktober 2019

Via verschillende programma’s maakt wooncorporatie Casade de komende jaren haar woningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk duurzamer. Binnenkort start het programma Dakenstroom.

Lees meer >