Zonnecoöperatie Dakenstroom

Zonnecoöperatie Dakenstroom is een vereniging met zonnepanelen op daken van Casade. Huurders kunnen lid worden van deze vereniging. Zij krijgen het voordeel van de opgewekte energie. Ook als zij zelf geen zonnepanelen op hun dak hebben. Lidmaatschap van Zonnecoöperatie Dakenstroom maakt dit mogelijk.

 

Uw voordeel?

U krijgt met drie zonnepanelen een aandeel in de zonnecoöperatie. Hiervoor betaalt u eenmalig per zonnepaneel slechts €0,10 lidmaatschapsgeld.

Als lid van Zonnecoöperatie Dakenstroom krijgt u jaarlijks voordeel. Het voordeel is op dit moment ongeveer €70,- per jaar. De hoogte van het voordeel is afhankelijk van hoe vaak de zon schijnt. Het voordeel verschilt dus per jaar. Via de speciale app ziet u precies hoe goed de zonnepanelen het doen!

U profiteert 15 jaar lang van dit voordeel.

Wat moet u doen?

U heeft van Casade een brief ontvangen met een unieke code. Deze code heeft u nodig om lid worden.

Wilt u lid worden van Zonnecoöperatie Dakenstroom? Meld u aan. 

Code kwijt? Stuur ons dan een email. Graag opnemen om welk adres het gaat.

Wat zijn de spelregels?

    • U huurt een woning van Casade
    • U wordt lid met drie zonnepanelen
    • U betaalt eenmalig €0,30 lidmaatschapsgeld

 

 

…………de kleine lettertjes

Het ledenvoordeel is een inschatting; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. U wordt lid onder het voorbehoud dat voldoende daken bouwkundig geschikt zijn en dat voldoende zonnepanelen kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Het bestuur van Zonnecoöperatie Dakenstroom houdt zich het recht voor om bij onvoldoende aangesloten zonnepanelen een wachtlijst te hanteren in afwachting van nieuwe projecten.

Lees ook onze disclaimer voor meer kleine lettertjes.